Bel: 06-15862023

Over mij

“Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Op de een of andere manier weten die al ver van tevoren wat je echt wilt worden. Al het andere is van minder belang.”

Steve Jobs

 

Na het alleen opvoeden van mijn 3 kinderen, ben ik in de hulpverlening gaan werken. Ik heb altijd een passie gehad voor het helpen van mensen die in moeilijke situaties terecht zijn gekomen. Het begeleiden van deze “cliënten” gaf mij altijd veel voldoening. Echter, ik had altijd een onderliggend gevoel van incompleetheid en een knagende intuïtie met de boodschap dat dit niet alles voor mij was. Er was meer.

Het lot bracht mij en een kennis weer in contact met elkaar en zo rolde ik van het een in het ander. Voor ik het wist stond ik LED-verlichting te verkopen aan grote bedrijven, eenmanszaken en particulieren. LED-verlichting is de toekomst. En zo werd er een nieuwe vlam in mij aangewakkerd.

We leven uiteindelijk allemaal voor een mooie toekomst. Niet alleen die van onszelf, maar ook die van onze kinderen.
 

Laat mij u verder begeleiden in een wereld van duurzaamheid, ecologisch verantwoorde verlichting om uw bedrijf, eenmanszaak of huis de mooie luxe uitstraling te geven die het verdiend.