Bel: 06-15862023

Infrarood systemen

Infraroodpanelen

Infrarood verwarming en infrarood panelen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen benodigd om een ruimte of oppervlak op te warmen. Met bijbehorende thermostaten kunnen verschillende ruimtes los van elkaar worden geregeld en aangestuurd.

LT infraroodpanelen zijn geschikt voor kantoren, woningen, werkplekken en lage ruimtes waar men energiezuinig lokaal wil verwarmen.

Alle panelen uit voorraad leverbaar!

Infrarood hybridepaneel

De voordelen:

Snelle opwarming, waar én wanneer nodig

Anti-allergeen: de stralingswarmte levert minimale convectie

Energiezuinig en efficiënt (bespaart tot 20%)

Eenvoudig aan te sluiten met bijgeleverd aansluitsnoer

Geen radiator nodig

Ideaal voor studeer- of slaapkamer

Infrarood wandconvectoren zijn uitermate geschikt voor kleine ruimtes, slaapkamers etc. waar op een eenvoudige wijze lokaal verwarmd kan worden op een energiezuinige manier.

ISN HT IR Panelen

ISN HT panelen zijn voorzien van aluminium lamellen waardoor de perfecte infrarood- stralingswarmte voelbaar is. De hoge temperatuur infrarood donkerstralers zijn verkrijgbaar in verschillende Wattage en maten en zijn uitermate geschikt het voor verwarmen van veranda’s, serres, werkplekken, Hot Yoga Studio’s, bedrijfshallen, kantoren en terrassen.

ISN Blackheatpanel

Hoog Temperatuur Infraroodpanelen zijn zeer geschikt voor hogere ruimtes, serres, Hot Yoga Studio’s, werkplekken, bedrijfshallen, garages etc. compact en energiezuinig

Infraroodstralers

Industriële infraroodstralers zijn gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen, fabriekshallen en kerken. Door een juiste combinatie van industriële stralingspanelen met hoge temperatuur en kortegolf werkplekverwarming ontstaat een perfecte warmteverdeling. Infrarood heaters werken met directe stralingswarmte. Hierdoor gaat geen energie verloren aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht.

ISN RVS infrarood stralers worden geprojecteerd voor bedrijfshallen, kerken, werkplekken, droogcabines en op alle plekken waar comfort en kwaliteit gewaarborgd moeten zijn.

1500Watt

3000-6000Watt

Regelingen infrarood systemen

Temperatuur en/of comfort regelingen zijn een must voor het behalen van een behaaglijkheidsgevoel van de installatie.

Eenvoudige instelbare thermostaten

Digitale draadloze thermostaten

WiFi regelingen

Regelkasten met thermostaten

Grote regelkasten t.b.v. zware installaties

Computergestuurde procesregelingen

Regelingen met contactloze sensoren

Regelkasten /regelingen infrarood systemen

ISN regelkasten worden op maat ontworpen en geprijsd

Infrarood Folies

ISN-IR folie is de verwarming van de toekomst!

ISN levert een revolutionaire verwarming door middel van infrarood techniek. Het product ISN-IR folie is makkelijk te installeren in huis, kantoor, winkel of bedrijfspand en kan worden verwerkt in plafond, vloer of zelfs wanden. Elke ruimte is met een digitale thermostaat uit te voeren waardoor de temperatuur bijvoorbeeld ten opzichte van warm water verwarmingen(CV) veel beter en onafhankelijk te regelen is. Uiteraard is het systeem ook uit te breiden met slimme thermostaten en te combineren met WIFI en diverse mobiele apparaten, waardoor u een compleet overzicht krijgt van uw stookgedrag.

Lage installatiekosten en makkelijk te installeren

In vergelijking met andere verwarmingssystemen is de aanleg en installatie van een compleet ISN-IR systeem goedkoper en ook makkelijker te installeren omdat er bijvoorbeeld geen aan- en afvoerbuizen gemonteerd hoeven te worden. Alles is onzichtbaar en onderhoudsvrij.
Besparingen van 40% of meer op uw stookkosten mogelijk

Omdat ISN-IR folie via infrarood techniek werkt is de werking van de verwarming direct en behoeft geen opwarming van water, radiatoren of lucht. De warmte is direct beschikbaar en daardoor vele malen efficiënter.
Lange levensduur en standaard 10 jaar garantie op uw systeem
Een systeem met ISN-IR behoeft geen onderhoud en door de eenvoudige, maar innovatieve constructie en het gebrek aan bewegende delen is de levensduur van uw systeem meer dan 30 jaar. Wij geven u dan ook standaard 10 jaar garantie! 

ISN IR vloerfolie 

ISN Vloerisolatie

ISN IR Plafondfolie

ISN IR Wandfolie

Alle ISN-IR folie projecten, groot en klein, worden op maat ontworpen, geprefabriceerd inclusief aansluitkabels. Op deze wijze kunt u de stoken eenvoudig weg werken en heeft u een energiezuinige en onderhoudsvrije perfecte verwarmingsinstallatie. IR folie DE Toekomst!

Infrarood Specials

Of het nu gaat om een droogtunnel, voorverwarmen, zaaddrogen, lakstraat of kleinschalig op spotniveau wil verwarmen of drogen, wij komen graag met u in gesprek voor de juiste oplossing.

De systemen worden na overleg geselecteerd en ontworpen waarna u een scherpe aanbieding inclusief al onze ervaring tegemoet mag zien.
 

Wij zijn niet voor niets de Infrarood Specialist van Nederland!

T. Verdonschot, IR Adviseur

www.InfraroodSpecialistNederland.nl